Teoria 5 – Säikeet

Viidennen teoriakierroksen aiheena olivat Javan säikeet. Tässä vaiheessa ainakin allekirjoittaneelle oli käynyt selväksi, että työmäärä/arvosana -asteikolla käsitekartta on omalla kohdallani paljon esseetä tuotteliaampi vaihtoehto. Myös asioiden jäsentäminen omassa päässä tuntuu onnistuvan kartan avulla esseetä paremmin.

Aihe oli, kuten kaikki muutkin, täysin tuntematon, kun tehtävää aloitin. Janne Käen luennolla oli kyllä istuttu, mutta vikaa oli joko luennoitsijassa, kalvoissa tai omassa vierystilassa pään ollessa vielä sen jälkeenkin suhteellisen tyhjä asian tiimoilta. Aktiivisen googlaamisen ja kalvojen tarkemman tutkiskelun kautta sain kuitenkin jonkunlaisen tuntuman aiheeseen.

Kaikista teoriakierroksista tämä aihe jäi kuitenkin omalta osaltani kaikkein alimmalle ymmärryksen tasolle. Oman motivaation taso ei ainakaan ollut enää aiempien teoriatehtävien tasolla, mikä luultavasti vaikuttaa asiaan. Ylipäänsä tehtäviin käytetty aika väheni omalta osaltani kierros kierrokselta. Myöskään asioiden väliset suhteet eivät olleet mielestäni säikeistä puhuttaessa yhtä selkeitä kuin esimerkiksi toisessa teoriatehtävässä, joka koski tiedon tallentamista Javassa.

Arvosanalla mitattuna homma meni kuitenkin jokseenkin putkeen; assari arvosti työtäni kolmosen arvoisesti. Ohessa vielä kuva kartasta.

Image

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Teoria 5 – Säikeet

  1. Vieläkään en ihan perillä ole säikeiden elintavoista, mutta aina kun niiden kanssa leikin, muistan oman teoriatehtäväni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s